Районна прокуратура – Средец също дари наградата си от 1300 лв. за благотворителност

Районна прокуратура – Средец също дари наградата си от 1300 лв. за благотворителност

И Районна прокуратура – Средец се включи в стартиралата спонтанно благотворителна кампания на прокурори и следователи. Обвинението е дарило присъдената от Висшия съдебен съвет парична награда от 1 300 лв. на благотворителната инициативата "Българската Коледа". Решението е взето по време на проведено общо събрание в прокуратурата. То е подкрепено единодушно от всички прокурори и служители от Районна прокуратура – Средец, съобщиха от държавното обвинение.

"Дарителската акция" започна още в сряда, когато първо окръжният следствен отдел във Варна даде наградата си за същата благотворителна инициатива.  

Припомняме, че на заседание на прокурорската колегия на ВСС, проведено на 10 декември 2019 г., бе взето решение за поощряване с парична награда в размер на 1 300 лв. на 17 прокуратури от цялата страна. Наградата е присъдена за срочно и професионално изпълнение на важни служебни задачи, както и трайни професионални резултати.

Сред поощрените прокуратури бе и Районна прокуратура – Средец.

Колебая се дали механизмът за разследване на главния прокурор ще е работещ в този вид

Предишна новина

И ВАС отказа регистрация на еднополов брак между две жени

Следваща новина

Коментари

1 Коментара

  1. 1
    | нерегистриран
    1
    0

    Човек трябва да уважава случаите на дарения, които са за благотворителност, само че не Ви ли се струва, че това става много по социалистически някак си. Така беше избран и Гешев, с бурната подкрепа на колективите, независимо, че някъде телеграмите/факсовете бяха изпратения преди вземането на самите решения за подкрепа. Всичко е толкова изкуствено, че чак дразни. Направили, направили, дарението е личен акт и той следва да се уважава. Защо веднага се отразява в медиите все едно се явява подкана за всички останали да правят точно същото.

Твоят коментар

Сайтът е защитен с reCaptcha. Политика за лични данни.