Разбиха колата на зам.главния редактор на „Монитор“


Неизвестни лица разбиха автомобила на зам.-главния редактор на „Монитор“ Наталия Радославова. 

Колата на „Телеграф медиа“ е била паркирана на метри от редакцията на вестника близо до кръстовището на ул. „Екзарх Йосиф“ и „Христо Ковачев“. Радославова е част от ръководството на медийната група и от разследващия екип на медията. 

Засега не е ясно кой е извършителят, но преди да открие автомобила си натрошен, Наталия Радославова е намерила стикер с надпис „Пречите!“ на предното стъкло на Пежото си.

Първоначално реших, че някой от съседна кооперация има претенции към мястото за паркиране и даже се ядосах“, разказа Радославова. 8 часа по-късно обаче намира колата си разбита.

Щетите по колата са сериозни, но нито една от личните вещи на журналистката, сред които таблет и друга ценна техника, не липсват. Напротив – нападателят е събрал стриктно всички счупени части на колата, както и личните вещи на Радославова в найлонова торбичка, която оставил на задната седалка на возилото.

Полицейският оглед на колата пък показал, че всички кабели към конзолата за радиото и климатика на колата са нарязани професионално с клещи, а извършителят е действал доста самоуверено.

Ревизиите на „АРТЕКС“ приключиха - НАП и Спецпрокуратурата потвърдиха, че дейността ѝ е изрядна

Предишна новина

Белград отложи делото за екстрадицията на Цветан Василев

Следваща новина

Коментари

1 Коментара

  1. 1
    | нерегистриран
    0
    0

    Войната с "шефчетата" зад американското посолство. Не са достатъчно умни и още учат, че за престъпленията се наказва. Очевидно, акт на отчаяние, че силата не е с тях

Твоят коментар

Сайтът е защитен с reCaptcha. Политика за лични данни.