Разследват смъртта на българка в Австрия, близките й подозират убийство

Разследват смъртта на българка в Австрия, близките й подозират убийство
37-годишната Виолета Иванова, снимка: Фейсбук

37-годишната българка Виолета Иванова е намерена мъртва в река Дунав в Австрия. Жената е била обявена за издирване в началото на април. Безжизненото тяло на жената бе открито в реката от работници в сряда сутринта близо до електроцентралата в Мелк , съобщи в-к "24 часа".

Предстои аутопсия да изясни причините за смъртта на Виолета. В периода преди да бъде обявена за издирване 37-годишната жена е била на лечение в клиника за борба с алкохолизма в австрийския град Ибс.

Родителите на Виолета не вярват случилото се да е нещастен инцидент. "Има прекалено много несъответствия", казва Дида Видева - майка на Виолета.

Известно е, че във вечерта преди изчезването си 37-годишната Виолета е била със своя приятел - 50-годишен унгарец, собственик на павилион.

Мъжът е разказал на органите на реда, че Виолета е била пияна, когато паднала във водата. "Нямаше как да й помогна, тъй като самият аз не мога да плувам", споделя унгарецът.

Семейството на Виолета обаче не вярва на историята на унгареца.

В момента тече разследване по случая.

Проблемите с Търговския регистър и регистъра на юридическите лица с нестопанска цел идват от големия брой подадени заявления

Предишна новина

Бившият директор на БАБХ-София е невинен за престъпление по служба и принуда

Следваща новина

Коментари

0 Коментара

Твоят коментар

Сайтът е защитен с reCaptcha. Политика за лични данни.