Ръководители на прокуратури в Разград и Провадия с отличие – служебна благодарност

Ръководители на прокуратури в Разград и Провадия с отличие – служебна благодарност
Административният ръководител на Окръжната прокуратура в Разград - Тихомир Тодоров

Административните ръководители на Окръжната прокуратура в Разград - Тихомир Тодоров и на Районната прокуратура в Провадия - Татяна Борисова са наградени с отличие "Служебна благодарност" със заповед на главния прокурор на Република България.

Отличието на Тодоров бе връчено днес, 16 февруари 2018 г., от изпълняващия функциите на административен ръководител на Апелативната прокуратура във Варна Вилен Мичев пред колектива на Окръжната прокуратура в Разград.  Награждаването на окръжния прокурор Тихомир Тодоров е за отлично изпълнение на служебните задължения като прокурор и ръководител на Окръжната прокуратура в Разград и на основание вътрешните правила за поощряване в Прокуратурата на Република България. 

Грамотата за отличаването на Татяна Борисова за отлично изпълнение на служебните задължения като прокурор и административен ръководител бе връчена официално днес от изпълняващия функциите на административен ръководител на Апелативната прокуратура във Варна Вилен Мичев.

Отличието за награждаването на районния прокурор на Провадия е по негово предложение и на основание вътрешните правила за поощряване в Прокуратурата на Република България.

Новият Закон за пазарите на финансови инструменти е обнародван в Държавен вестник

Предишна новина

С последните промени в НПК Специализираният наказателен съд става извънреден

Следваща новина

Коментари

0 Коментара

Твоят коментар

Сайтът е защитен с reCaptcha. Политика за лични данни.