Шеф на "Титан" на съд през май заради щерката на Фатик


Бившият собственик на ЦСКА и съдружник в сметопочистващата фирма "Титан" Димитър Борисов отива на съд след месец, научи "Труд".

Първото заседание на делото срещу него е насрочено за 14 май в Софийския районен съд и ще се гледа от съдия Силвия Цепова.

Борисов ще отговаря по обвинение, че е нанесъл лека телесна повреда по хулигански подбуди на 16-годишната дъщеря на знаковия за прехода бизнесмен Филип Найденов-Фатик. Инцидентът стана на 27 август м.г. в столичното заведението "РМ". Там Адриана Тюркмен била на рожден ден на своя приятелка. Час и половина след полунощ момичето отишло до тоалетна, но преди да влезе, оттам излязъл Борисов. Според жалбата на Тюркмен той се олюлявал и бил крепен от трима охранители. Щом я видял, без причина я ударил през лицето.

Борисов отрече пред "Труд" да е удрял момичето. Адвокатът му Николай Беров потвърди, че шамар изобщо не е имало. Клиентът му видял, че Адриана взема наркотици в тоалетната, направил забележка и в отговор тя го нарекла "педераст". Тогава Борисов блъснал вратата и вероятно така я ударил.

След инцидента Тюркмен получи хематом и разкъсване на устната. Ако съдия Цепова признае за виновен Димитър Борисов, той може да получи глоба от 1000 до 5000 лв. По делото като свидетели ще бъдат разпитани 18-годишно момиче и шофьорът на семейство Тюркмен - очевидци на случилото се.

Волен Сидеров е осъден да плати 54 502 лева на Яне Янев за обида и клевета

Предишна новина

Призовкар с таблет! Къде? Във Варна

Следваща новина

Коментари

0 Коментара

Твоят коментар

Сайтът е защитен с reCaptcha. Политика за лични данни.