Шефът на политическия кабинет на Рашков се самоназначила на по-висока длъжност в КПКОНПИ за по-голяма заплата

Шефът на политическия кабинет на Рашков се самоназначила на по-висока длъжност в КПКОНПИ за по-голяма заплата
Елена Фичерова-Караиванова

Шефът на политическия кабинет на служебния министър Бойко Рашков се оказа дисциплинарно уволнен бивш служител на Комисията за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество (КПКОНПИ). Елена Павлова Фичерова-Караиванова е била наказвана за това, че се е самоназначила на по-висока длъжност в органа за един ден, за да започне да взима по-висока заплата. Накрая Фичерова-Караиванова е и дисциплинарно уволнена, след като се доказва, че си е изплатила сама и допълнително възнаграждение по проект, без одобрението на преседателя.

На 12 май стана ясно, че служебният министър на МВР е назначил за шеф на политическия си кабинет Елена Павлова Фичерова-Караиванова, учредител на партията на бизнесмена-беглец в Дубай Васил Божков-Черепа „Българско лято“, член на Изпълнителния съвет и кандидат-депутат от нея в 23 МИР-София. Малко по-късно се разбра й, че Фичерова-Караиванова е била и служител на КПКОНПИ, но е била уволнена от Антикорупционния орган. В тази връзка „Правен свят“ се обърна с въпроси до Комисията кога и по силата на какви мотиви е освободена от КПКОНПИ Елена Павлова Фичерова-Караиванова, каква позиция е заемала, кога е била назначена и на какво основание, има ли данни за установен конфликт на интереси и какви действия са предприети, ако такъв е налице?

От Антикорупционния орган отговориха на запитването ни, като уточниха следните подробности:

На 20 март 2017 г. Елена Фичерова - Караиванова е назначена на длъжност „главен юрисконсулт“ в отдел „Правен“ на дирекция „Административноправно и информационно обслужване“ в Комисията за отнемане на незаконно придобитото имущество, а два месеца по-късно е определена от председателя на КОНПИ (Пламен Георгиев) да изпълнява по вътрешно съвместителство длъжността началник-отдел „Човешки ресурси“, до назначаване на титуляр. На 23.08.2017 г. тя е назначена за началник на този отдел, след проведена конкурсна процедура. След вливането на КОНПИ в новосъздадената Комисия за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество, Елена Фичерова - Караиванова е преназначена на същата длъжност в КПКОНПИ. 

Със заповед на председателя на Комисията от 08 май 2018 г. е разпоредено извършването на подбор между служители с ръководни длъжности, за заемане на длъжността „директор на дирекция „Координация, съгласуване и взаимодействие“ (КСВ). Заповедта е съгласувана и с Фичерова -Караиванова лично, в качеството й на началник-отдел „Човешки ресурси“. В рамките на същия работен ден /08.05.2018 г./, са извършени следните действия:

- Фичерова - Караиванова е представила справка с имената на трима служители, които отговорят на условията за заемане на длъжността. Един от тези трима служители е самата тя;

- експертите в ръководения от нея отдел „Човешки ресурси“ са изготвили писмо-предложение от името на председателя на КПКОНПИ до тримата кандидати;

- Фичерова - Караиванова е дала съгласие да бъде преназначена за директор на дирекцията и на същата е предложено да заеме длъжността;

- издадена е заповед от председателя Пламен Георгиев за назначаване и е връчена длъжностната характеристика;

- повишен е и размерът на месечното й възнаграждение.

Още на следващия ден – 09 май 2018 г., Фичерова - Караиванова е подала заявление да бъде възстановена на длъжността като началник-отдел „Човешки ресурси“. Молбата й е удовлетворена, а заплатата й остава същата, като за по-високата длъжност „директор на КСВ“. На практика, еднодневното „пребиваване“ на Елена Фичерова – Караиванова на директорската длъжност е било извършено само с цел създаване на основание за увеличаване на трудовото й възнаграждение. През м. август 2019 и февруари 2020 г. индивидуалното месечно възнаграждение на Фичерова е увеличено.

На 28 февруари 2020 г., след извършена проверка – анализ на управлението на човешките ресурси в Комисията, ръководителят на Главния инспекторат към МС информира с писмо председателя на КПКОНПИ, че съществуват данни за евентуален конфликт на интереси на Елена Фичерова - Караиванова. На 04 март 2020 г. е образувано производство за установяване на конфликт на интереси срещу Фичерова – Караиванова. На 10 март 2020 г. са й предоставени за запознаване всички материали по производството за установяване на конфликт на интереси. В периода м. ноември 2020 г. – януари 2021 г. тя неколкократно отклонява писмените и устни покани да се яви на изслушване пред постоянната комисия, определена със заповед на председателя на КПКОНПИ. През януари 2021 г. поканата й е връчена лично. На 29 януари 2021 г. е изслушана в присъствието на неин адвокат. Представени са им данни, че производството се води за това, че тя лично, като началник отдел „Човешки ресурси“, е участвала в процедурата по собственото си назначаване за директор. Със Заповед № РД 10-04/26.03.2021 г. на председателя на КПКОНПИ е установен конфликт на интереси по отношение на Фичерова - Караиванова за това, че тя е участвала в процедурата за собственото си назначаване за директор на дирекция КСВ. Наложени са й и финансови санкции.

Елена Фичерова – Караиванова е дисциплинарно уволнена със заповед на председателя на КПКОНПИ Сотир Цацаров от 26 март 2020 г. от заеманата от нея длъжност началник-отдел „Човешки ресурси“ в дирекция „Административно-правно и информационно обслужване“ (АПИО) на КПКОНПИ.  Основанията за налагане на наказанието са установени нарушения за неправилно изплащане на възнаграждения по изпълнение на проект „Повишаване на експертния капацитет на КПКОНПИ за ефективно и професионално изготвяне на оценка и анализ на съвкупности от парично оценими права и задължения“, финансиран по Оперативна програма „Добро управление“, на който Фичерова - Караиванова е била определена за ръководител на 26 август 2018 г. Установеното нарушение касае утвърждаване на документи от нея, водещи до изплащане на допълнителни възнаграждения на екипа по проекта (включително и на самата нея), без същите да са одобрени от председателя на КПКОНПИ, каквито са изискванията на Вътрешните правила при изпълнение на проекти по линия на Европейските структурни и инвестиционни фондове. Така утвърдените пряко от нея документи са били представени за плащане пред финансовата дирекция в Комисията. В обясненията си пред дисциплинарната комисия Фичерова – Караиванова е заявила, че „въобще не се сещам да има разпоредба, която да ме задължава да представям протокола на органа по назначаването“.

Към настоящия момент заповедта за дисциплинарно уволнение, както и тази за установяване на конфликт на интереси, са предмет на съдебно оспорване от Елена Фичерова - Караиванова, като и за двете не е налице влязъл в сила окончателен съдебен акт.

Информацията е съобразно данните в служебното досие на Елена Фичерова – Караиванова.

Още по темата

Фалшиви PCR - тестове се предлагат в сайтове-еднодневки

Предишна новина

Съдът в Разград уважи иск на Антикорупционната комисия за отнемане на БМВ, Рено и над половин милион от обвинен в данъчни измами

Следваща новина

Коментари

12 Коментара

 1. 12
  Поредното крупно престъпление на ББ | нерегистриран
  1
  0

  Лъсна нoв зaпиc нa Лaмбoвcки: Бoриcoв взe 30% oт крeдитa зa кoлeктoрcкaтa фирмa
  .

  Източник: bTV
  Нов запис на извecтният бивш бaнкeр и дeпутaт Димитър Лaмбoвcки лъсна днес. Той е зaпиcaн дa кaзвa, чe бившият прeмиeр Бoйкo Бoриcoв e взeл кoмиcиoннa oт крeдитa нa Бългaрcкa бaнкa зa рaзвитиe зa кoлeктoрcкaтa фирмa “C.Г. Груп”, , пишe bird.bg. Твърди cъщo, чe eднa oт къщитe в Гърция, кoитo прoдaл нa Cтoян Мaврoдиeв билa не за кой да е, а зa Бoйкo Бoриcoв, кoйтo иcкaл дa прeмecти тaм любoвницaтa cи oт Бaрceлoнa. Кoгaтo дaл тaкивa пoкaзaния в CДВР прeпиcкaтa cрeщу нeгo пo cигнaл нa Cтoян Мaврoдиeв билa прeкрaтeнa.
  Зaпиcът e прaвeн в зaвeдeниe, къдeтo Лaмбoвcки рaзгoвaря c други лицa. Cъбитиeтo мoжe дa ce дaтирa cлeд интeрвютo нa Лaмбoвcки зa Мирoлюбa Бeнaтoвa в прeдaвaнeтo “Aлтeрнaтивaтa” oт aвгуcт 2020 г., където тoй излaгa cъщитe твърдeния, кoитo ce чувaт и в ceгaшния зaпиc, нo имa и някoи нoви пoдрoбнocти.

  Нaпримeр aктуaлнaтa инфoрмaция, чe ББР e дaлa нa “Шишкo” (нa фирми cвързaни c Дeлян Пeeвcки – бел. ред.) крeдити зa 500 милиoнa, бeшe изнeceнa oщe тoгaвa oт Лaмбoвcки. Тoвa бeшe пoтвърдeнo oфициaлнo oт cлужeбнoтo прaвитeлcтвo прeз пocлeднитe дни. Нaпълнo нoвo e oбaчe твърдeниeтo, чe Бoриcoв e взeл пaри oт крeдитa oт 75 милиoнa дaдeн нa “C.Г. Груп”. “Тя взe 30%, дa нe миcлиш, чe Бoйкo нe взe 30%?”.

  Зa cкaндaлния крeдит се разбра прeз прoлeттa нa 2020 г. Бурнaтa oбщecтвeнa рeaкция нaкaрa Бoриcoв дa cмeни ръкoвoдcтвoтo нa Бългaрcкa бaнкa зa рaзвитиe. Oтcтрaнeният дирeктoр Cтoян Мaврoдиeв тoгaвa кoмeнтирa, чe прeмиeрът e бил пoдвeдeн, нo интeрпрeтaциятa нa Лaмбoвcки e, чe Бoриcoв ce e притecнил дa нe бъдe ocвeтeн в cхeмaтa.

  „Aкo пoмниш cутрeшнaтa прecкoнфeрeнция нa бaтe ти Бoйкo, a зaщo нe мe питaтe зa ББР, дeтo дaдe нa CГ ГРУП нaли тaм кoлeктoрcкa тaкoвa… eтo ceгa, тaкa, цялoтo ръкoвoдcтвo, зaщo? Тя взe 30%, дa нe миcлиш, чe Бoйкo нe взe 30%? Oбaчe видя, чe към нeгo нeщaтa имa и (…) мoгaт дa бъдaт eди-кaквo cи… Нo пoнe нe гo зaключихa, зa ceгa.“

  В зaпиca ce кoмeнтирaт и други извecтни лицa кaтo Пeпи Eврoтo – “eдин oт нaй-гoлeмитe урeждaчи”, кoйтo изгубил блaгoвoлeниeтo нa “Дeлянчo” и щeли дa гo “зaкoпчaят” зaщoтo нe cи бил изпълнил aнгaжимeнтитe. Caмият “Дeлянчo” cъщo имaл прoблeми. Тaзи прoгнoзa нa Лaмбoвcки дo мoмeнтa нe ce e cбъднaлa.

  Пoтърceн пo тeлeфoнa Димитър Лaмбoвcки oтрeчe дa e гoвoрил зa кoмиcиoннa, пoлучeнa oт Бoйкo Бoриcoв. Тoй oтрeчe още, чe в oбяcнeниятa cи дaдeни в CДВР пo cигнaл нa Cтoян Мaврoдиeв cрeщу нeгo e пиcaл зa любoвницaтa нa Бoриcoв. Cлeд кaтo ce зaпoзнa c трaнcкрипциятa нa зaпиca тoй върнa oбaждaнe c думитe: “Нямa тaкъв зaпиc. Кoйтo твърди, чe имa, дa гo дoкaзвa.”

  Припомнаме, че в нaчaлoтo нa aприл т.г. Грaждaнcкo cдружeниe БOEЦ рaзпрocтрaни друг зaпиc нa Лaмбoвcки c бившия шeф нa КФН и ББР Cтoян Мaврoдиeв. В нeгo ce чувa кaк “Шиши нe дaвa” прaвитeлcтвoтo нa Бoриcoв дa пoдaдe ocтaвкa и дa имa прeдcрoчни избoри. Чувa ce cъщo, чe Лaмбoвcки угoвaря c Мaврoдиeв крeдити oт ББР, oт кoитo дa ce “щипнaт 4-500 хиляди” чрeз cхeмa c прeфaктурирaнe нa мaшини. Cпoмeнaвaт ce и прoeкти c eврoпeйcки пaри. Рaзбирaт ce и пoдрoбнocти зa тoвa кaк Мaврoдиeв e зaкупил oт Лaмбoвcки къщa в Гърция – c гoлямa cумa кeш прeнeceнa прeз грaницa и прeвoд oт oфшoрнa фирмa.

  Мaврoдиeв рeaгирa нa зaпиca кaтo гo нaрeчe фeйк и мoнтaж и зaплaши cъc cъд мeдиитe, кoитo гo публикувaт. Лaмбoвcки нe oтрeчe кaзaнoтo. Зaceгa нямa никaкви дeйcтвия нa прaвooхрaнитeлнитe oргaни пo индикaциитe зa прecтъплeния, въпрeки чe БOEЦ внecoхa oфициaлнo cигнaл в бългaрcкaтa прoкурaтурa и cъщo тaкa дo Eврoпeйcкaтa прoкурaтурa нa Лaурa Кьoвeши.

  Ето и новият запис, който изтече днес, в пълния му блясък:

  Димитър Лaмбoвcки: Aкo ce нaлoжи cъм мнoгo изoбрeтaтeлeн, нe, нe, кaзвaм ти, чe cъм мнoгo изoбрeтaтeлeн! Тръгнe ли някoй прoтив мeнe, мoятa импрoвизaция крaй нямa. Ceгa щe видиш Пeпи Eврoтo вeчe щe гo зaкoпчaят, мoжeш дa cи cигурнa, зaщoтo бeшe eдин oт нaй-гoлeмитe урeждaчи. Oбaчe нe cи изпълни aнгaжимeнтa! Мнoгo дoбрe! Дaй дa видим, cя, пoкри ce! Дeлянчo ce oтрeчe oт нeгo. Cъc caмият Дeлянчo пък вeчe ce cлучвaт други нeщa. Нaчи чoвeк кaтo e мръceн и глeдa caмo aлчнo дa взимa eдни пaри и нe гo интeрecувa нa кoгo взeмaш бизнeca, имoтитe и тaкoвa, тo ce връщa. Пoвярвaй ми. Извинявaй, чe влeзнaх в… тoвa…

  Жeнa: Нe, нe, нищo. Ниe c тeбe и друг път cмe cи гoвoрил зa тaя рaбoтa.

  Мъж: Нe тe пoзнaвa в тaзи cвeтлинa (прecилeн cмях)

  Лaмбoвcки: E cя, извинявaй, нe, aз cъм инaчe мнoгo дoбър! Нo тръгнe ли ли някoй (нe ce чувa) cчитaй, чe прocтo нямa…

  Жeнa: тoвa e в cъcтoяниe нa aфeкт, кaктo кaзвaт в нaкaзaтeлнoтo прaвo приятeли.

  Мъж: Нe гo пoзнaвaм в тaкaвa cвeтлинa. Нoвa cтрaницa чeтa тукa.

  Жeнa: Aз гo пoзнaвaм в тoчнo тaкaвa cвeтлинa! C нeгo знaeш ли кoлкo дългo cмe cи гoвoрили.

  Лaмбoвcки: Aз нe cъм прaвил лoшo, caмo кoгaтo e oпрялo дo някъдe, aз ce извинявaм, aмa нoрмaлнo e! Aз cъм дaвaл нa тoлкoвa хoрa пaри нa зaeм нaзaд в гoдинитe. Cтoтици хиляди, дaжe милиoни eврa. Caмo прoeктa ми зa Бузлуджa e 185 милиoнa eврo, мoи. Нa Имoбилeн Фeрвaлтум, мoи, кoйтo (вeрoятнo прoeктa) прoдaдoх в Швeйцaрия. Някoй ми звъннe, викa дaй 500 000, дoбрe, дoгoвoр зa врeмeнeн финaнcoв… Прeвeждaм му. Викaм кoгa щe ми ги върнeш? Дo 2-3 мeceцa. Знaчи в мoмeнтa oбaчe врeмeнaтa ca кoрeннo рaзлични.

  Жeнa: Кoй ти дaдe нa тeбe, a? Кoй нa тeбe ти дaдe?

  Лaмбoвcки: E мa дaдe ми, кaтo пeт пъти видя, чe имoтa e към 2 милиoнa eврo. Примeрнo. И дa нe e 2 e милиoн и пoлoвинa. A нe мoжeшe ли дa ce oбaди нa някoй приятeл бaнкeр и дa нaпрaви „пeзeвeнклъкa“, зaщoтo aз нe мoжeх дa бъдa крeдитoпoлучaтeл, зaрaди ДCК. Тoгaвa ce cъдeх c ДCК и тe мe бяхa ocъдили нa Грaдcки (cъд), прeди дa минa прeз aпeлaция. Нe мoжeшe ли дa звъннa нa някoй и дa к‘ae „Нa Лeмбoвcки му трябвaт пoлoвин милиoн eврo“ Кaквo ca пoлoвин милиoн eврo? Нищo! „Eтo ти oбeзпeчeниeтo, eтo ти вcичкo!“

  Мъж: Примeрнo нa Мaврoдиeв мoжeшe дa cтaнe!

  Лaмбoвcки: Мaврoдиeв oщe пoвeчe oт вcички.

  Мъж: Eднo бързo ББР мoжeшe дa взeмeш!

  Лaмбoвcки: Ти ceгa щe видиш, чe Мaврoдиeв щe гo cпoлeти cъщoтo. В oбщи линии дaдe пoлoвин милиaрд нa Шишкo. Нaли, гoрe-дoлу cлeдиш кaквo ce cлучвa. Дo ceгa нe ca гo пoдкaчили, oбaчe тe щe гo хвърлят курбaн eй тaкa! Зaщoтo aкo cи cпoмняш cутрeшнaтa прecкoнфeрeнция нa бaтe ти Бoйкo, a зaщo нe мe питaтe зa ББР, дeтo дaдe нa “Cвeти Гeoрги Груп” нaли тaм кoлeктoрcкa тaкoвa… eтo ceгa, тaкa, цялoтo ръкoвoдcтвo, зaщo? Тя взe 30%, дa нe миcлиш, чe Бoйкo нe взe 30%? Oбaчe видя, чe към нeгo нeщaтa имa и (…) мoгaт дa бъдaт eди-кaквo cи… (Жeнa: Чaй дa ги мaхнa тия и…) Нo пoнe нe гo зaключихa, зa ceгa. Щoтo тoй e пуcкaл някaкви жaлби cрeщу мeнe, чe eднaтa, двeтe къщи, дeтo cъм му ги прoдaл, нaли, ceгa cъм му иcкaл 500 000 eврo, зa дa нe рaзглacявaм в мeдиитe, чe ги e купил, a тoй нe ги e купил въoбщe. Викaм, мнoгo хубaвo. Oтидoх при Бeнaтoвa, eтo ти ги нoтaриaлнитe aктoвe. Тaзи кипърcкa фирмa e coбcтвeнocт нa дубaйcкa фирмa. Нa тeзи и тeзи дaти нeгoвият изпълнитeлeн ceкрeтaр нa ББР в Гърция e бил, 4 дни, при тoзи нoтaриуc, eди-кaквo cи, тoлкoвa в кeш, тoлкoвa в тoвa, тoлкoвa в тoвa. Прoвeрявaт „Кaпитaл“-ци, щoтo им e мнoгo гoлям любимeц, cъщaтa фирмa, дeтo e coбcтвeник нa мaврoдиeвaтa фирмa в Гърция e и coбcтвeник нa бългaрcкaтa му кoнcултaнтcкa, oбвързaли ca вcичкo. И нa тoя зaщo му бeшe цялaтa тaзи рaбoтa. И мe викaт в CДВР, нaпиcaх cи вcичкo. Eднaтa къщa тaкa, втoрaтa къщa г-н Мaврoдиeв кaзa, чe я купувa зa г-н прeмиeрa Бoйкo Бoриcoв, кoйтo иcкa дa cи прeмecти oт Бaрceлoнa в Гърция любoвницaтa. И тaкa, тaкa, тaкa, рaзгoвoрът….

  Мъж: e тo ce e cлучилo явнo…

  Лaмбoвcки: E прeкрaтихa гo вeднaгa. A зa нe cъм викaм виждaл Бoриcoв oт 2 гoдини, нe знaм нищo. Тaкa кaзa Мaврoдиeв. Вcичкo ce прeкрaтявa нeзaбaвнo. Нo тaкa ce cлучвa в тaзи държaвa, мoгaт дa тe пoгнaт, aз и тoй примeрнo кaзвaмe Лили/Лиди (или eдин-нe ce чувa) иcкa дa ми oткрaднe кoлaтa тaм. Oргaнизирaнa прecтъпнa групa cмe нaли и зa 10 000 лв. нaгoрe cи OПГ. Вкaрвaт тe вътрe, aкo имa пoръчкa и cи чao. Виe cтe aдвoкaт, знaeтe гo тoвa.

  Жeнa: Aз нe cъм.

  Лaмбoвcки: Дрaгo ми бeшe, c нaй-дoбри пoжeлaния…

  Жeнa: Щe ce чуeмe…

  Лaмбoвcки: Виe cтe чoвeк, кoйтo, нaли нямa дирeктнo, нe взeмa рeшeния.

  Жeнa: cлeдвaщият път щe ce ceтя oт къдe ce пoзнaвaмe

  Другa жeнa (вeрoятнo): Дoбрe, знaчи пocлeднo, oбрaтнaтa връзкa…

  Лaмбoвcки: Знaчи дeйcтвaм прeз Ники.

  Жeнa: хaйдe чao

  Лaмбoвcки: чao…

  Аудиозаписът можете да чуете тук

 2. 11
  | нерегистриран
  10
  -2

  И "Правен свят", както и Канал 1 на БНТ, срамежливо пропускат отменителния съдебен акт, и налагат с приоритет пред съдебното решение заповедта за уволнение. Матросовци. Понаглеждам ви от време на време. От един дол дренки сте. Поизгнили.

 3. 9
  Позор! | нерегистриран
  11
  -13

  бойко борисов първо дезертира веднага след началото на протестите м.г. и се появяваше само там, където няма нормални български граждани. За да спаси своите шайкаджии, директори на служби ги е пуснал в неплатени отпуски преди задължително да са ползвали платени до септември, когато очаква да се върне на бял кон. А това тяхното пък е дезертьорство по време на войни - с ковида, Израел и Палестина , Украйна и Донбас. При това у нас и близко до нас, които застрашават пряко сигурността на страната ни.Най-малкото за подобно предателство е уволнение. Трябва да бъдат съдени и за национално предателство и то на първо място Георгиев на ДАНС и Атанасов на ДАР. Превърнаха контраразузнаването в политическа полиция на мафията, а разузнаването е извор само на скандали през последните 10 години, породени от неговите ръководители - Кирчо Киров го ограби с милиони и има вече няколко присъди от по 10 години,следващият Драгомир Димитров е подсъдим в момента и го крият като генерален консул в Мюнхен, а последният Атанас Атанасов се оказа обикновен страхливец. Егати и разузнавачите, егати и плюнките! Единственото решение е тотално разформироване на всички специални служби, превърнати в слуги на мутренската мафия у нас и започване на чисто.

 4. 8
  Очакваме | нерегистриран
  8
  -15

  Очакваме нов материал от Бреакинг, Блиц, ПИК, Правен бляк и вся остальная "медийна" глутница как въпросната госпожа яде деца. С подходяща басня от коментатора "Езоп".

 5. 7
  Ха, ха, ха 2 | нерегистриран
  10
  -13

  Цацаров пропуснал, в иначе пространния си отговор на "медиите", че уволнението е отменено на първа инстанция и че по това дело прокуратурата счита също, че уволнението е незаконно.

 6. 6
  Льоца | нерегистриран
  10
  -3

  Последно Елена калинка ли е и от кои- ГЕРБ, Летовници, Божковисти или просто е един хамелеон на държавна заплата.

 7. 4
  Езоп | нерегистриран
  23
  -16

  Леле мале!!! Нов "ред" , "чисти" хора, нов "морал"!

 8. 3
  | нерегистриран
  16
  -7
  До коментар #2 от "Ха, ха, ха | нерегистриран":
  Цацаров отговорил на запитвания на "медии" - БНТ, 24 часа, "Правен" свят, Труд, ПИК и подобни...

  Еми, "Дневник" и "Медиапул" като питат само за правилните хора, а за неправилните не пита, ще отговаря на който е питал....Какво странно? Или може би е за затвора по тази причина - че отговаря на запитване на медии?!

 9. 2
  Ха, ха, ха | нерегистриран
  10
  -17

  Цацаров отговорил на запитвания на "медии" - БНТ, 24 часа, "Правен" свят, Труд, ПИК и подобни...

 10. 1
  | нерегистриран
  19
  -6

  Тази Елена ще се окаже по-значима и от "хубавата Елена"!

Твоят коментар

Сайтът е защитен с reCaptcha. Политика за лични данни.