Шофьор звънна на полицията, за да се докладва сам, че кара пил


39-годишен шофьор звънна на полицията, за да съобщи, че кара пил. Майкъл Лестър от Уинтър Хевън, Флорида, се е обадил на 911 в нощта на Нова Година, казвайки на оператора, че е пиян и кара в това състояние "цяла нощ", съобщава Ай Ти Ви.


Когато операторът го пита къде се намира в момента, мъжът казва "нямам идея, много съм пиян". Когато операторът поискал от пияния мъж да каже фамилното си име, той отговорил "смятам да си взема нещо за ядене".

Попитан отново за името си, той отвърнал, че в момента не му се струва "подходящо да каже това". Освен това, мъжът добавил, че кара в грешната лента.

От полицията потвърдиха, че никой не е пострадал при инцидента. Когато органите на реда заловили шофьора, мъжът твърдял, че е изпил само две бири, но накрая си признал, че е погълнал много повече, а освен това е взел и метамфетамин.

Местната полиция в Полк Каунти написа на Facebook страницата си следното съобщение за случая:

"В новогодишната нощ Майкъл реши да докладва за пиян шофьор. Себе си. Шерифството в Полк Каунти направи 30 ареста на шофьори през декември. Специални благодарности на Майкъл Лестър, който се жертва, за да стане номер 30 (обичаме кръглите числа). Поне Майкъл не стана причина за катастрофа и е жив."

 

Иззети са дрехи на Росен Ангелов, обилно напоени с кръвта на Кети*

Предишна новина

Съдът остави в ареста 18-годишните младежи, взривили банкомат в София

Следваща новина

Коментари

0 Коментара

Твоят коментар

Сайтът е защитен с reCaptcha. Политика за лични данни.