Соросоидите – вие не трябва да бъдете допускани до властта

Соросоидите – вие не трябва да бъдете допускани до властта
Александър Урумов, публицист

Да се пробие в американски медии при цялата огромна конкуренция от новини и анализи от цял свят – никак не е лесно. Знам го от опит – с помощта на влиятелни републиканци успяхме да установим контакти с The American Spectator, публикувал няколко изключителни анализа за Източна Европа и ЕС на моите приятели арх. Христо Генчев и доц. д-р Марин Генчев. С уважаваните братя Генчеви се опознахме по време на Истанбулската битка, и това беше едно от ценните неща в нея – че се запознахме и взаимно се оценихме с толкова стойностни хора с лични постижения и твърдо установени характери. Защо казвам всичко това? Защото знам, че дори на хора с влиятелни позиции в Републиканската партия им отнема време да помогнат за контакти в консервативните издания и им коства усилия да го направят.

Случката с двамата – да кажем – журналисти, единият от "Бивол", при която се твърдеше за изгорени документи от евросредства – та тази случка се появи в либералния "Ню Йорк Таймс" само час след разпространяването на информацията. И не само в него, разбира се. "Ню Йорк Таймс" – както само съпругата ми не знае, понеже тя никога не е искала да знае нищо за света на медиите, умна жена имам! – "Ню Йорк Таймс" е орган на централния комитет на другаря Джордж Сорос. Цялата история беше скроена с такава изкусна вещина, че и аз се хванах. Признавам си. И не само, ами постнах в моя профил линк заедно с възмущението си от посегателството срещу борците с корупцията. Само дето пропуснах кавичките.

Тези хора са изключително опитни манипулатори. Те разполагат с огромен ресурс и бърз достъп до медии с глобално влияние. Никой освен Сорос не може да им осигури такова пряко включване на такива високи нива. Никой. И нека да не си мислим, че наритването на Сорос и соросоидите от една малка, но твърда! България – което го разбра цял свят! – ще бъде забравено или простено. Не, няма.

По този повод – соросоидите да не си мислят, че под булото на борбата с корупцията ще се появят като спасители на нацията. Ще се погрижим това да не им се получи, както не им се получи с Истанбулската конвенция. Чухте ли, соросоидите? Джендърите – чухте ли?

Корупцията убива по магистралите, корупцията се присмива от плочките в София, корупцията източва средствата за образование, корупцията печата джендър-учебници с помощта на вашия любим престъпник Сорос. Но не вие сте решението на проблема. Вие сте част от проблема. Вие сте основният генератор на заболяването, вие сте центърът на гангрената. Защото ако корупцията у нас краде от националната държава, от нас и от децата ни – вие, соросоидите, искате да откраднете националната държава. И децата ни. И бъдещето ни. И семейството от мъж и жена. И всяка, все още останала, нормалност. Вие водите ада след себе си. Вие – зловещите прислужници на дяволопоклонника Сорос – бащата на джендъризма, първосвещеникът на църквата на всички ереси.

Затова трети ден не написах нищо за потресаващата смърт на Виктория. Бях потресен и безмълвен пред снимката на тази – зверски убита! – млада жена със своето детенце в ръце. Потресен и безмълвен.

И ако има нещо толкова потресаващо, колкото това нечовешко, сатанинско деяние – това е безогледната ви, патологична, лешоядска настървеност към деструкция и власт на всяка цена. Деструкция с всички сили. С всички средства. С всякакви истерични манипулации – това го можете, доказали сте го.

И точно затова вие не трябва да бъдете допускани до властта. Никога. Защото – както и вашият ментор Сорос – вие мразите хората! Бог да прости Виктория! Нека тази млада жена да почива в мир.

А с вас мир няма да има. С вас войната продължава.

Коментарът е от фейсбук-страницата на автора. Заглавията са на "Правен свят".

 

Журналисти от Русе: Фокусът се измества и някой се опитва да си направи ПР от трагедията с Виктория Маринова

Предишна новина

Членове на ВСС се срещнаха с участници в Обменната програма на Европейската мрежа за съдебно обучение

Следваща новина

Коментари

25 Коментара

 1. 26
  ********************************************* | нерегистриран

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 2. 25
  | нерегистриран
  2
  -8

  Жалък сайт. Достатъчно ми бе да прочета думите "соросоиди" и "джендър". Отлитам.Промивайте мозъците на други.

 3. 24
  Ало, соросоидите!!! | нерегистриран
  10
  -2

  Защо не коментирате агентите Юлия Кръстева, Иво Инджев и Георги Коритаров, както и другарете Иван Костов, Огнян Минчев, Евгени Дайнов? Може би те са добри агенти на ДС и комунета, защото са на хранилка в НПО-тата?

 4. 23
  * | нерегистриран

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 5. 22
  WETHER | нерегистриран
  8
  -1

  Подкрепям изцяло, Лизане - оставка!

 6. 21
  Изроди | нерегистриран
  4
  -9

  Героите от българския Twin Peaks се питат:

  Кой уби Виктория Маринова?

  Очевидно за автора на тази тъпа статия това е Сорос...

  Абе вие малоумни ли сте? На цял свят е ясно, че убийството на журналистката е следствие от публикуването на интервюто с журналиста от Бивол и от Румъния, което е следствие от тяхното задържане при горенето на документите, свързани с "Джи Пи Груп".

  https://www.youtube.com/watch?v=9YoBH5WPOxI

  Целият свят - от ООН, ЕС, ОЛАФ, Германия, Австрия, медии като Би Би Си, "Файненшъл таймс" и "Гардиън", италианския в. Il Fatto Quotidiano, холандската телевизия НОС, европейското издание на "Политико" и испанското "20 минути", американските телевизии "Фокс нюз" и Си Ен Ен и катарската "Ал Джазира"...на всички им стана ясно, че бруталното убийство на Виктория Маринова е за назидание и с цел всяване на страх у всички журналисти в България. Това е логично следствие от разследването и задържането на журналистите, защото очевидно Джи Пи Груп са една от касичките на мафията, оглавила властта в страната. С публикуване на тези статии само доказвате своята интелектуална и морална несъстоятелност.

  Псевдожурналистите от "Правен свят" може и да си мислят, че могат да излъжат наплашения български народ, но няма как да излъжат света. Това брутално убийство показва психопатния начин на мислене на българските мафиоти, чиято наглост беше демонстирана досега нееднократно - нека да си припомним избора на гуруто на този сайт за шеф на ДАНС на 14 юни 2013 г. и неочаквано масовата негативна реакция на народа. И тогава пак стотиците хиляди протестиращи (наречени "протестъри") бяха наричани "соросоиди", а всъщност това бяха съвсем нормални хора, на които им е писнало някакви изроди да ги правят на маймуни. Стига сте приказвали глупости за Сорос и т.н., ами се омитайте час по-скоро в Дубай, Йоханесбург и другите известни местенца, където избягаха вече много от вашите колеги-изроди. Махайте се гадини и си харчете кървавите пари, а ни оставете на мира и ни освободете от наглото си присъствие, вкл. и с вашите поръчкови медии (вкл. и Правен свят)!

 7. 20
  ************************************ | нерегистриран

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 8. 19
  | нерегистриран
  2
  -6

  Всъщност зад биволите стои придворният поет на Людмила Живкова! Пък държавата я управлява семейния бодигарда на Живкови.

  У нас обикновено името на Сорос се използва за вдигане рейтинга на някое комунде - както преди се направи с Кристиян Таков и Христо Иванов.  Интересното обаче е защо след толкова статии за соросоидите не се появи някоя и за кутевчетата - червените тролове, чийто плюсове, минуси и върховна простотия постоянно заливат сайта?

 9. 18
  | нерегистриран
  3
  -1
  До коментар #14 от "до 11 | нерегистриран":
  Те и комунистите до септември 1944г са малцинство, но със съответния голям брат и щедро финансиране, знаем последиците  Вторачени в разрешаването на подобни проблеми, без значение реални или въображеми, но несъмнено отстоящи далеч в бъдещето, пропускаме настоящото. То е "затрупано" от предостатъчно въпроси, нетърпящи отлагане и подлежащи на рашаване тук и сега.

  За да не превръшам коментарите под статията в чат дискусия, спирам дотук.

  Бъди здрав!

 10. 17
  Наминаващ оперативен ! | нерегистриран
  12
  -2

  Новите технологии, липсата на физически труд като форма на оцеляване и военно обучение при мъжете, постепенно ги изнежва и придобиват смесен полов характер. В същото време, жените са по-адаптивни и оцеляват възмъжавайки!

 11. 16
  Better | нерегистриран
  5
  -16

  По-добре джендър, отколкото вмирисан русофил и патрЕот!

 12. 15
  Нормалност???? | нерегистриран
  11
  -1

  Не може да ви открадне някой нещо, от което сте лишени

 13. 14
  до 11 | нерегистриран
  4
  -3

  Те и комунистите до септември 1944г са малцинство, но със съответния голям брат и щедро финансиране, знаем последиците

 14. 13
  Матей до Марко и Вова | нерегистриран
  10
  -1

  Сорос и антисемитизма са само удобен параван и маска за деструктивно въздействие върху стара и приятелска Европа - на ЦРУ. Така че, точно на военните им е работа, понеже това си е война. А който е предал Родината, знае какво ще му се случи от Евангелието. Китайците да го вземат. След като спечелят търговската война!

 15. 11
  | нерегистриран
  4
  -7
  До коментар #9 от "до 7 | нерегистриран":
  с две думи казваш,че нямаме право на никакво мнение ако то се различава от твоите "либерални" възгледи.не мога да квалифицирам никого на база на неговия начин на мислене,постъпки и цели.ако някой има симпатии към малки момиченца и момченца не мога да го квалифицирам като педофил ,извратен и опасен за бъдещето ни. да бъдем "политически коректни" казваш,а? докъде е границата? г-н сорос ли ще ни я определя?  Границата е дефинирана в една книжка, издавана обикновено с червени корици, наречена Наказателен кодекс. В тази връзка, некоректно е да сравняваш т.нар. "джендърство" с поведение, обявено от закона, за престъпление.  Доколкото "джендърите" са малцинство, те не са опасни за бъдещето на държавата. Действителните опасности би могъл и сам да ги видиш, почти на всеки ъгъл и в поведението на "нормалните" членове на обществото, ако излезеш и се разходиш в населеното място, в което живееш.

Твоят коментар

Сайтът е защитен с reCaptcha. Политика за лични данни.