Събират подписка срещу протеста и блокадите на кръстовища в София


Подписка срещу протеста и блокадите на кръстовища в София събират до Националния дворец на културата. Инициативата е на Фейсбук групата "Не подкрепям протеста".

Подписката се събира в подкрепа на жалба до прокуратурата за проява на хулиганство с особена дързост и циничност от страна на протестиращите, както и на тези, които са блокирали кръстовищата при Президенството и Министерския съвет, пред Ректората и Орлов мост.

В жалбата противниците на протеста подчертават, че искат да ползват правото си на свободно придвижване, работа и почивка.

15 г. затвор за мъжа от Добревци, убил баща си с ловна пушка

Предишна новина

Хаджигенов блокира магистрала Марица, вика ятаци да му носят провизии

Следваща новина

Коментари

1 Коментара

  1. 1
    Българин | нерегистриран
    1
    -4

    ГЕРБ и лично Бойко Борисов превърнаха МВР във фашисткото Гестапо, което както по времето на Хитлер репресира и убива буквално всички, които са против мутрите и фашизма, възцарил се поетапно от 10 години у нас. Нека обаче знаят тези, които унищожават собствения си народ и особено днешните полицаи и наблюдателите от службите и НСО, покриващи побоите над журналисти и протестиращи на сборището на хунтата, както и преди под колоните на МС, че ще дойде много скоро възмездието за тях - един по един - до един! Това, което герберугите правят в момента, е да накарат българският народ изцяло да се солидаризира с Народния съд, раздал справедливи присъди на фашистите след Девети септември 1944 г., довели тогава България до втората й национална катастрофа. Но бъдещия съд ще бъде по демократичен, защото у нас вече не съществува смъртното наказание, а те ще получат за деянията си присъди - доживотен затвор за националното си предателство и българоубийство начело с Борисов, Каракачанов, Симеонов, Карянчева и още няколко плазмодия., които вече показаха, че се напикават като видят заредено оръжие. Но напълно е възможно и нещо друго - новият парламент, въпреки ЕС , да направи конституционна поправка и да въведе смъртно наказание за такива като тях. И това ще бъде в унисон с волята на народа. А глас народен - глас божи!

Твоят коментар

Сайтът е защитен с reCaptcha. Политика за лични данни.