Телефоните на МВР и прокуратурата прегрели от сигнали за Васил Божков

Телефоните на МВР и прокуратурата прегрели от сигнали за Васил Божков
Васил Божков

МВР и прокуратурата непрекъснато получават обаждания на горещия телефон, разкрит за сигнали срещу организираната престъпна група, ръководена от обвиняемия бизнесмен Васил Божков. Това стана ясно от думите на министъра на вътрешните работи Младен Маринов, предаде Dariknews.

"Непрекъснато звънят хора. Колегите анализират и проверяват сигналите", коментира oще вътрешният министър. Какви са по-конкретно досега получените сигнали срещу Васил Божков обаче министърът не уточни. "Всичко се проверява. Получаваме сигнали от всякакво естество и свързани със случая, и не чак толкова", лаконично каза Маринов.

Вътрешният министър припомни, че всеки, който притежава информация, съотносима към разкриването на престъпната дейност, може да подаде сигнал на телефони 02 982 8998 и 02 9828590, като анонимността на всички е гарантирана.

В отговор на въпрос той посочи, че не вижда вина в Гранична полиция, за това че Божков е напуснал страната, тъй като към онзи момент все още не е имало заповед за издирването му.
 
Арестът на Васил Божков в Обединените арабски емирства бе официално потвърден преди няколко дни.

ВКС окончателно осъди условно съдийка от Видин, иззела чуждо дело за 1000 лв. облага за приятел

Предишна новина

Спорен е превъзпитателният ефект от краткосрочните присъди, но и НК не е инструмент за справяне с обществените упреци

Следваща новина

Коментари

0 Коментара

Твоят коментар

Сайтът е защитен с reCaptcha. Политика за лични данни.