Тийнейджъри с „Калашников” хванати в имението на Тръмп във Флорида


Три момчета са били арестувани, след като по невнимание влезли в именито на президента Доналд Тръмп със зареден автомат „AK-47”, съобщи Би Би Си.

Преследването започнало, след като полицията в Палм Бийч се опитало да се приближи до кола, паркирана в близост до клуба на президента „Мар-а-Лаго”.
Момчетата - на 15 години, прескочили стената, ограждаща президентския имот в опит да избягат и по-късно са открити, докато се криели там.

Говорителят на полицията Майкъл Огродник каза пред AP News, че момчетата са намерени на около три километра от клуба и са избягали, когато служители направили опит да ги проверят.

Според полицейски доклад те са напуснали колата и са избягали в клуба. Твърдят, че са изхвърлили раница, съдържаща заредената полуавтоматична пушка АК 47.

"Те нямаха представа къде се намират", каза г-н Огродник и добави, че имат късмет, че семейството на г-н Тръмп не е било по това време там, тъй като иначе може са щели да бъдат застреляни от тайните служби, охраняващи президента.

Тийнейджърите са обвинени в проникване с огнестрелно оръжие, взлом и оказване на съпротива при арест.

ВАС потвърди и втория отказ на Съдийската колегия: Военният съдия Даниел Луков все пак няма да стане върховен магистрат, въпреки поредицата от жалби

Предишна новина

Възлага се нова обществена поръчка за тол системата

Следваща новина

Коментари

0 Коментара

Твоят коментар

Сайтът е защитен с reCaptcha. Политика за лични данни.