Томов сменя "Българска армия" със съдебната зала

Томов сменя "Българска армия" със съдебната зала
В най-скоро време Александър Томов ще срещне Темида

Все още действащият президент на ЦСКА и агент по продажбата на клуба Александър Томов съвсем скоро ще се превърне от обвиняем в подсъдим. Както е известно, Лупи е разследван за злоупотреби в особено големи размери – около 29 млн. лева, източени по време на престоя му в "Кремиковци". Новината за предстоящото дело бе съобщена пред телевизия "Ринг" от заместник-градския прокурор на София Роман Василев. Делото срещу социалдемократа ще се гледа в Софийския градски съд.
В своята водеща статия от 16 декември всекидневникът "7 дни спорт" съобщава, че в началото на 2009-а ще започне процесът и срещу бившия зам.-шеф на ДАМС Иван Леков и доскорошния шеф на съдиите Борислав Александров.
Осъденият условно преди седмица в Германия за контрабанда на цигари шеф на Беласица Константин Хаджииванов - Коце Маца пък ще бъде проверяван от Комисията за установяване на имущество от престъпна дейност, известна като комисията "Кушлев". Самият Стоян Кушлев загатна преди време в интервю за бТВ, че под прицела на неговите подчинени ще попадне и армейският бос Александър Томов.
Още по темата за неволите на футболните босове с Темида четете в предстоящия бр. 1 на сп. "Правен свят" в материала "Футбол в килия".
 

 


 

 


Още по темата

Процесът срещу Амигоса излезе на финалната права

Предишна новина

ВСС избира нов шеф на Административния съд във Варна

Следваща новина

Коментари

0 Коментара

Твоят коментар

Сайтът е защитен с reCaptcha. Политика за лични данни.