Ветко Арабаджиев официално не притежава нито един имот или автомобил

Ветко Арабаджиев официално не притежава нито един имот или автомобил
Ветко и Маринела Арабаджиеви, които се издирват с Европейска заповед за арест

Хотелиерът Ветко Арабаджиев, който се издирва с Европейска заповед за арест заедно със съпругата си Маринела за участие в организирана престъпна група за  данъчни престъпления и пране на пари, не фигурира в официалните регистри като собственик на нито един недвижим имот, както и на нито едно моторно превозно средство. Като физическо лице Маринела Арабаджиева също не притежава автомобил, съобщават от Специализираната прокуратура.

От прокуратурата съобщават още, че Специализираният наказателен съд е запорирал 12 банкови сметки на Ветко и Маринела Арабаджиеви в различни трезори. Запорите са наложени като мярка за обезпечаване на предвидените наказания, конфискации и глоби по повдигнатите им обвинения по чл. 255 и чл. 253 от Наказателния кодекс, както и за разноските по делото.

Точната сума на запорираните средства ще бъде уточнена след представянето на официални данни от всички банкови институции. Със съдебни заповеди са запорирани дялове на Маринела Арабаджиева в 5 търговски дружества за общо 165 000 лева, както и дялове на Ветко Арабаджиев в 2 търговски дружества за 114 000 лева. Запор е наложен и над 4 имота, собственост на Маринела Арабаджиева, намиращи се в Пловдив, София и с. Свежен.

Още по темата

Две години затвор за оскверняване на националния флаг за собственик на старозагорски сайт

Предишна новина

Закононарушителите в МВР, армията и специалните служби да отговарят пред военното правосъдие

Следваща новина

Коментари

2 Коментара

 1. 2
  Марко | нерегистриран
  1
  0

  Горкичкият той!  Ще му харижа един Москвич 8 ца да си има поне покрив над главата,тъй като не е в движение.????

 2. 1
  Donandi Causa | нерегистриран
  2
  -1

  Предлагам да се съберем добри хора и да направим на бедния Ветко едно скромно дарение - МПС "втора употреба",макар и с ръждясала ламарина.Но това дарение ще бъде с тежест.Ако дареният е на свобода , да се придвижва единствено и само с този автомобил.

Твоят коментар

Сайтът е защитен с reCaptcha. Политика за лични данни.