ВСС откри сметка за дарения срещу COVID-19

ВСС откри сметка за дарения срещу COVID-19
Висшият съдебен съвет (ВСС) открива сметка за набиране на средства от дарения на магистрати и съдебни служители за подпомагане финансирането на дейности и мерки срещу разпространението на COVID-19, съобщиха от ВСС. 
 
Съгласно решение по Протокол № 12, д.т.14 от заседанието на комисия "Бюджет и финанси",  упълномощена с решение на Пленума на ВСС от 16.03.2020  г. в БНБ  е открита банкова сметка в левове на името на Висш съдебен съвет със следния номер:
 
IBAN: BG33 BNBG 9661 3300 1738 02
 
BIC:  BNBGBGSD

Още по темата

Глобиха министъра на културата за запалена цигара

Предишна новина

Открити са слабости в системата за разпределение на дела, които позволяват манипулация на данни

Следваща новина

Коментари

5 Коментара

 1. 5
  . | нерегистриран
  3
  0

  Ако искам да дарянякому нещо, сам ще реша дали, кога и как да го направя. Не ползвам посредници. Защото винаги има възможност дарението ми да не отиде попредназначение. Това възпира и други хора да даряват чрез посреднически сметки.

 2. 4
  | нерегистриран
  11
  0

  Време е даренията да замразят и да се даде отчет как беше злоупотребено с дадените до момента пари!

  Защото се оказа, че при толкова стотици хиляди левове, до фелдшерите е стигнало само едно лично дарение от маски направено от една-единствена жена. Ако някой ще дарява, да дарява лично на нуждаещите се, защото иначе дарението му ще отиде в нечий джоб.

 3. 3
  RRR | нерегистриран
  5
  0

  Тези си ги вярвай ти, пари почти няма за областните болници.Вярвай на МЗ, но преди време лично се убедих в празнословивто им.Явно нямаш понятие, как реално стоят нещата.

 4. 2
  До RRR | нерегистриран
  4
  -3

  Колко пъти да казват от МЗ, че даренията за столичните болници отиват директно към бюджета на Министерството и се разпределят, където има нужда!!! Само ако се дарява медицинска апаратура на конкретното болнично заведение, тогава е за него!

 5. 1
  RRR | нерегистриран
  14
  -1

  От какъв зор ще превеждам пари по тяхна сметка.В града си имаме сметки и помагаме на нашите си нуждаещи.И без това столичните болници и МЗ се напълниха с дарения за милиони и то само за 200-300 болни в болници.

Твоят коментар

Сайтът е защитен с reCaptcha. Политика за лични данни.