За кретена и планината


Преди няколко години се смяхме на Киро Хипстъра (ако го помните), а сега "това, което имаме като ърбън идиот", е Киро Кретена.
 
Киро Кретена, който решава да тича полугол в планината на -15 градуса, почти умира, спасен е и после става нещо като мъченик от сектата на "Прогресивистите от последния ден". Същите "модерни градски либерали", които смятат леденото хоро за опасна и грозна селяния, обявиха хипотермията на голия Киро за епически подвиг.
 
Киро Кретена е млад и нагъл кретен с лудешки поглед и его по-голямо от планината. Малоумната му амбиция да демонстрира свръхчовешките си способности на Черни връх и на Нова година завърши с ледено фиаско по гащи, спасителна операция и развален празник за няколко човека. По-глупави от Киро и полуголата му простотия може би са само сравненията с алпиниста Боян Петров.
 
Киро Кретена е местният кандидат едновременно за наградите "Дарвин" и за главна роля в "Jackass: The Movie: Morons in the Mountain" ("Jackass: Филмът: Кретени в планината")
 
Киро категорично отказва да признае какъв гигантски кретен е, с което разсейва всякакви съмнения дали всъщност е гигантски кретен. Киро не се разкайва, не се извинява, не съжалява. Като кретена, който е.
 
Преди години световноизвестният фитнес модел и авантюрист, подготвен за екстремни ситуации, Грег Плит реши да покаже свръхчовешките си способности като се надбягва с влак и… умря след като беше блъснат от влак.
 
Киро Кретена е като Грег Плит минус мускулите, известността и парите, но плюс живота. Киро тепърва ще доказва що за кретен е. Това няма да е последният път, в който Киро нахлува в заглавията с/като шут и с хипотермия. Не всеки е Филип Пети, който премина по опънат кабел между двете кули на Световния търговски център в Ню Йорк през 70-те години на миналия век и стана световна звезда. Някои са просто кретени.

Адвокат на Цветан Василев с трето обвинение - за пране на пари

Предишна новина

340 телефонни терористи отиват на съд за година

Следваща новина

Коментари

1 Коментара

 1. 1
  ПКСС | нерегистриран
  6
  0

  Прекрасно казано!!!

  Не превръщайте такива кретени в герои и примери за подражание, моля ви!

Твоят коментар

Сайтът е защитен с reCaptcha. Политика за лични данни.