За по-малко от два дни дарители събраха средствата за възстановяването на проф. Божана Неделчева

За по-малко от два дни дарители събраха средствата за възстановяването на проф. Божана Неделчева
Проф. Божана Неделчева, снимка:Фейсбук

За по-малко от два дни колеги, близки, приятели и студенти на дългогодишния преподавател проф. д-р Божана Неделчева събраха нужните средства за рехабилитацията й. Това става ясно от пост на самия преподавател във Фейсбук, в който тя изразява сърдечната си благодарност за помощта. За краткия срок по сметката на професора са събрани малко над 3 000 лв.

Както „Правен свят“ писа, проф. Неделчева е претърпяла операция на бедрена кост, като й е поставен имплант и повече от 50 дни е била първо в болницата за активно лечение, а сега в болница за рехабилитация и възстановяване. Ден и половина след като съобщихме за това, че професорът се нуждае от подкрепата на своите познати, тъй като пенсията й не стига, за да покрие нуждите по лечението й, парите вече са събрани.

„Скъпи мои, трогната съм до дъното на душата си от вашата обич и загриженост. В деня на моя имен ден, Свето Богоявление, мога да ви съобщя, че вие ме спасихте в тежкия за мен момент.  Нужните средства за долекуването и рехабилитацията ми са събрани в този изключително кратък срок и точно навреме. С ръка на сърцето искам да благодаря на всеки един от вас, който се притече на помощ и който се ангажира в мислите си. Няма да ви разочаровам и ще се изправя на крака, за да мога да ви бъда полезна и занапред.  Благодаря ви, скъпи мои, бъдете много здрави, силни и нека вашите близки се гордеят с вас. Вие спасихте човешки живот. Честит Празник!“, написа проф. Неделчева във Фейсбук.

Желаещите да дарят средства за проф. Неделчева, въпреки нейната изрична заявка, че необходимите й за рехабилитацията средства вече са събрани, могат да го направят на следната сметка:

BG53STSA93000001600897
Божанка Георгиева Неделчева
ДСК

Още по темата

Германия въвежда още по-строги ковид-мерки

Предишна новина

Тръмп забрани 7 китайски приложения заради опасност от проследване и изграждане на досиета с лична информация

Следваща новина

Коментари

0 Коментара

Твоят коментар

Сайтът е защитен с reCaptcha. Политика за лични данни.