Задържаха издирвания автокрадец Ярослав Димитров –Яро, за да излежи 8-годишна присъда

Задържаха издирвания автокрадец Ярослав Димитров –Яро, за да излежи 8-годишна присъда

В Петрич в понеделник вечерта е задържан издирвания с европейска заповед автокрадец Ярослав Димитров – Яро, съобщи БГНЕС. Ярослав Димитров –Яро се е представял с чужда лична карта.

Към 20.00 часа той е бил доведен в Благоевград. След направената справка е установено, че това е роденият в Герман, Софийско, 35-годишен мъж, който има влязла в сила 8-годишна присъда за серия автокражби в цялата страна. Тъй като е издирван в цяла Европа той не може да бъде задържан в Благоевградския следствен арест. Яро е транспортиран в София, за да бъде предаден на съответните органи, за да излежи присъдата си.

Нека говорят II - записи от специални разузнавателни средства на Д.Иванчева, Б.Петрова и П.Дюлгеров

Предишна новина

МП анализира добрите практики в областта на медиацията

Следваща новина

Коментари

1 Коментара

  1. 1
    а истинският Яро умря като куче | нерегистриран
    3
    0

    Навремето трябваше да задържат един друг Яро- Ярослав Радев- Яро Куцото магаре, върл комунист-сталинист, сатрап, унищожител на правната наука в България примитивен и зъл човек, който издейства 5-годишна присъда на Янко Янков. Яро Куцото магаре стана и професор, и академик с една-единствена книжка- пасквил долен, посветен на "единството на властта", против Монтескьо и разделението на властите. Трябваше да арестуват веднага след 10 ноември 89г. истинския Яро и да го пратят да гние в затвора, но тогава СДС бе създадено от ДС и комунистите и Яро отърва пандиза. Неговите ученици- Снежана Ботушарова, Стоян Ганев участваха в написването на конституцията и във т.нар. "Велико народно събрание".

Твоят коментар

Сайтът е защитен с reCaptcha. Политика за лични данни.