Започна приемът на документи за магистрати в Специализираната прокуратура

Започна приемът на документи за магистрати в Специализираната прокуратура

Започна приемът на документи за желаещите да се включат в конкурсите за магистрати в Специализираната прокуратура, съобщиха от Висшия съдебен съвет (ВСС). Свободните места за следователи са общо петнадесет, а за прокурор е едно.

Миналата седмица Прокурорската колегия към кадровия орган реши, че ще запълни следователските постове в отдела към прокуратурата чрез два конкурса. Осем от тях са обявени на конкурс за преместване, а останалите седем – за първоначално назначаване.

Свободното прокурорско място в Специализираната прокуратура също е обявено в процедура за първоначално назначаване.

В 14-дневния срок за прием на документи, който започва да тече от вторник и изтича на 18 декември 2018 г. включително, кандидатите могат да подават лично или чрез писмено упълномощен представител в администрацията на ВСС, документите си за участие.

Прокуратурата: СРС-та по делото срещу Десислава Иванчева трябва да станат достояние на всички български граждани

Предишна новина

За месец ноември Районна прокуратура-Казанлък ръководи разследвания по 30 кражби

Следваща новина

Коментари

2 Коментара

 1. 2
  RRR | нерегистриран
  2
  -4

  Ами защото явно поръчкаджиите са свършили, спецовете обраха каквото има, а и като виждат какви гении са началниците........Натоварването го видяхме за 6-те месеца на 2018, няма нужда да се напъват, че много се трудят.

 2. 1
  Пещерна лилия | нерегистриран
  3
  -4

  И що такъв дефицит на хора, като нямат работа, а за СГС където се скъсват от бачкане има бол мераклии. Даже само за едно командироване там да ги скъсат от бачкане са готови да правят всичко, ама съвсем всичко.

Твоят коментар

Сайтът е защитен с reCaptcha. Политика за лични данни.