Защо мъжът от Пловдив нападнал автобус с бухалка


Минути след като излезе от ареста, Венцислав разказа своята версия за инцидента

Мъжът, разбил с бухалка автобус на градския транспорт в Пловдив e на свобода. Прокуратурата пусна 42-годишният мъж с мотивите, че няма опасност да се укрие и че има противоречия в свидетелските показания, съобщава NOVA.

Минути след като излезе от ареста, Венцислав разказа своята версия за инцидента.

По думите му - действал при самозащита.

"Рейсът караше с 80-90 километра. Залепи се на 4 пръста от бронята ми, след което пуснах аварийни светлини и го спрях да питам какво иска.

Той ми каза, че му омръзнало шофьори да карат като баби, след което взе да ме псува и в изблик го оплюх. Исках да си тръгвам, след което шофьорът на автобуса изкара бухалка и каза, че ще ни изтрепе всичките", обясни 42-годишният Венцислав Вацелов.

Версията на шофьора на автобуса е коренно различна.

Вчера пред екипа ни Тодор Гогов разказа, че бил засечен от автомобил. Шофьорът на колата слязъл и го нападнал.

"Агресивен, започна да вика, да псува, използвайки най-различни епитети няма да ви ги цитирам, защото е ужасно. Заплаха за саморазправа. Излез отвънк или отвори, за да вляза да те пречукам, да те пребия", бе версията на шофьорът на автобуса Тодор Гогов. Думите му потвърди и кондукторката.

"Изплю се в лицето му, изхрачи се. Каза: "Какво искаш, бе боклук? Какво се ми пресвяткъл, излез, излез от тук. ще те отрепя, ще те изчистя", разказа кондукторката Галина Чалова.

След като не успял да влезе в рейса, шофьорът на колата изкарал бухалка и с няколко удара разбил вратата на автобуса. Версията на обвиненият за нападател е различна.

По време на екшъна в автобуса имало петима пътници, които се изплашили и веднага поискали да слязат.

Милошевич бе оправдан посмъртно

Предишна новина

България върна на Турция двама кюрдски активисти

Следваща новина

Коментари

0 Коментара

Твоят коментар

Сайтът е защитен с reCaptcha. Политика за лични данни.