Затвор за 4-ма български тийнейджъри от групата изнасилвачи на дете в Германия


Четирима тийнейджъри бяха осъдени на затвор за участие в груповото изнасилване на 13-годишно момиче в югозападния германски град Фелберт, предаде ДПА. Осем момчета на възраст между 14 и 17 години са обвинени, че са нападнали момичето, което се прибирало в къщи от плувен басейн, завлекли го в близка гора и го насилвали, докато не се намесила минаваща през гората жена. Всички обвиняеми са от български произход, отбелязва ДПА. Престъплението е извършено на 21 април тази година.

Само шест от тях бяха осъдени в съда във Вупертал. Другите двама избягаха със семействата си в България, където бяха задържани и ще бъдат съдени отделно.

Главният извършител е осъден на 4 години и 9 месеца затвор, а основният му съучастник е осъден на 4 години затвор. Други двама получиха по-кратки присъди затвор, а останалите двама получиха изпитателен срок. Сред доказателствата по делото има видеозапис на деянието, заснет с мобилния телефон на един от насилниците, взети от жертвата ДНК проби и показанията на жената, която прекъснала престъплението.

Кметицата с рушвета пробва финт в съда

Предишна новина

Журналисти от Русе: Фокусът се измества и някой се опитва да си направи ПР от трагедията с Виктория Маринова

Следваща новина

Коментари

1 Коментара

 1. 1
  изнасилвачите са гаджали с българско гражданство! | нерегистриран
  3
  0

  Лицата са български граждани, но от ТУРСКИ ПРОИЗХОД. Гаджали.  Защо не се прави разлика между гражданство-то е българско, и етнос?

Твоят коментар

Сайтът е защитен с reCaptcha. Политика за лични данни.